top of page

Вениамин -магьосникът в музиката, който не спира да се усмихва и да вярва в доброто!

"Нямам търпение отново да се кача на сцената и да споделя новите си проекти с публиката."

Maat: Няма да забравя моментът, в който работейки във фитнеса на Metroflex, през вратата влезе един от най-позитивните хора, които познавам! Изключително съм ти благодарна за възможността да запозная хората с теб. Нека да им разкажем: Кой е Вениамин?

Вениамин: Много ти благодаря, Габи, за вниманието и за поканата. Аз също помня този момент във фитнеса и първото ми впечатление за теб беше същото. Както се казва позитивните хора си се надушваме! Определено трябва да има повече такива хора като теб, които да зареждат останалите с позитивната си енергия и мислене!

Maat: Ти си уникален певец, а завладяващият ти ангелски глас не може да бъде описан с думи. Как започна да пееш?


Вениамин: Благодаря ти, за милите думи!

В детството си много обичах да слушам музика. Имах едно малко касетофонче, което работеше почти денонощно :) По цял ден не спирах да пея и бях научил всички текстове на песните, които имах на запис. Това ми доставяше несравнимо с нищо удоволствие. Не мога да си представя живота си без музиката!

Maat: Кога за пръв път осъзна, че музиката е твоето призвание?


Вениамин: Истинското осъзнаване, че музиката ще бъде моето призвание се случи, когато бях в началното училище. Преподавателката ми по музика забеляза талант в мен, посъветва ме да се запиша в музикалното училище, аз я послушах и... Така започна всичко.

Maat: В животът ти със сигурност е имало много хора, които са те подкрепяли, но е имало и моменти, в които ти е било много тежко. Как успяваш да се справяш с всички трудности? Как така си винаги усмихнат?


Вениамин: Благодарен съм на всички хора, които са ме подкрепяли през годините назад, но определено съм имал и много тежки моменти в семеен план. Точно тогава открих огромната сила, която притежава музиката. Тя ме е спасявала и ми е давала надежда.

Въпреки всичко, винаги съм намирал поводи да се усмихвам и да търся доброто у хората. Приел съм фактът, че в живота има и добри и лоши моменти. Важното е да вярваме, че нещата ще се оправят към по-добро и да вървим с усмивка напред, въпреки всичко и всички!

Maat: Ти си сред най-актуалните нови имена на българската поп сцена, участвал си в музикални формати, също така си и много познат в родния ти Бургас.

Липсва ли ти сцената и допира с публиката в тези шантави времена?

Вениамин: Определено ми липсва сцената. Всичко, което се случва в световен мащаб повлия много на музикалната индустрия и не само, но не спирам да работя. Подготвям нови проекти. Само преди няколко седмици излезе нова песен с мое участие, този път в дует с Вирджиния Събева-Джини – “Happy End”.

В момента съм фокусиран основно върху бизнес, страничен от музиката, именно заради шантавото време, в което живеем, а и заради интереса ми към нови и различни неща. Опитвам се да ги съчетавам, понякога е адски трудно, но определено музиката си остава моята най-голяма страст и призвание.

Нямам търпение отново да се кача на сцената и да споделя новите си проекти с публиката.

Maat: Работиш ли върху нещо ново и какво да очакваме от теб? С какво ще ни изненадаш?


Вениамин: Тази година имам с какво да изненадам почитателите си. Ще има голяма промяна за мен в музикален план. Решил съм да експериментирам с малко по-комерсиални проекти. Като за начало съм подготвил нещо, което се надявам да излезе съвсем скоро. Очаквайте нещо различно, но задължително емоционално и разтърсващо!

Maat: Какъв съвет би дал на всички тези хора, които знаят какво умеят, но се страхуват да са смели? В какво вярваш ти?


Вениамин: Искам да посъветвам тези хора да действат. Сега и веднага! Да не отлагат за утре, другият месец, следващата година...! Живеем тук и сега и не трябва да пропиляваме мечтите си, страхувайки се от провал или от нещо друго. Страхът е враг на сбъдването на мечтите. Аз самият още работя върху това, определено не е лесно и се иска много смелост. Животът е един и нямаме време за губене, трябва да действаме!


:) Искаш да научиш още повече за Вениамин, последвай го тук - https://www.facebook.com/VeniaminDimitrov

:) Стана ти интересно и искаш да видиш какво прави Вениамин, последвай го тук - https://www.instagram.com/veniamindimitrov/?hl=bg

:) Ако искаш още музика, последвай Вениамин тук -https://www.youtube.com/channel/UCrWOlOgJTi6LL1X3VM-8hAw


От автора: Вени, благодаря ти от цялото си сърце за участието в поредицата на Maat - "Ти можеш всичко!". За мен е огромна чест да познавам човек като теб! Ти можеш всичко! Остани си същия и нека ангелския ти глас те отведе до непознати места и сбъдването на всичките ти мечти! Здраве, успехи и любов! -Габриела Кардашлиева


0 comments
bottom of page