top of page

Тренировки в YouTube

Тренировките винаги са били част от живота ми, но в последните години не минава и ден, в който да не мисля за това с какво мога да изненадам тялото и душата си. Преди 5 години започнах да бягам по маратони и открих удоволстието и ползите от тичането (ще намерите специална статия за бягането в търсачката). По време на това откритие много се вкопчих и в силовите тренировки, защото тогава бях треньор във фитнес. От няколко години не се занимавам с това, но продължавам да консултирам старите си клиенти по различни въпроси и да им помагам с полезна информация.


Има много различни начини да се информираш как да тренираш, какво е правилно изпълнение на упражненията или дори да гледаш видеа с тренировки. Ще споделя с вас, част от треньорите, които следвам в YouTube и едни от любимите ми тренировки а в следващите статии ще ви запозная и с моите лични тренировки, които ще включа в Maat Inside You под формата на снимки и видеа .Това са само част от най-полезните, забавни и ефективни тренировки, които практикувам.

Не забравяйте, че както в живота, така и в тренировките е необходим баланс и за да го постигнем трябва да разнообразяваме тренировките си и да натоварваме различни групи от мускули. Например в седмицата може 2 пъти да правим силови тренировки, като редуваме долна и горна част, да правим кардио 3 пъти и 2 пъти йога или пилатес. Цялото разпредение на тренировките и тяхната повторяемост зависи от начина на живот на всеки трениращ и от свободното време, с което разполага. При възникване на въпроси или съвети свързани с различните видове тренировки можете да се свържете с мен в чата или на изпратите запитване на gabykardashlieva@gmail.com .

А сега споделете и вашите любими тренировки като коментар под статията. 😊
0 коментара

Comments


bottom of page