top of page

Стела Константинова - лицето зад Candyland- art lolipops

"Вярвам, че всеки човек има призвание, има нещо в което е най-добър и това нещо го прави щастлив и пълноценен."

Maat: Кога разбра, че е дошъл момента да създадеш CANDY LAND и какво те мотивира да започнеш?


Стела: Моментът да създам CANDY LAND настъпи след много опити и грешки да опитомя капризната захар!

Процесът на опитомяване беше дълъг, но най-мотивирана се почувствах, когато в един истински вълшебен момент готовите близалки заприличаха на точно това, което исках - вкусни бижута, които да радват и малки и големи.

Не беше лесно, но ежедневните препятствия не ме отказаха. През опита минава пътят към познанието. Предизвикателствата бяха на всяка крачка. На пазара в България тогава нямаше такъв продукт. Хората бяха скептично настроени и изненадани. Не се решаваха да опитат. Постоянно ми се задаваше въпроса: Ама всичко ли се яде, и картинката ли? ☺

Сладкарството е специална форма на изкуство, която съчетава в себе си много наука. Всеки продукт е направен от съставки със свой собствен характер и ако не се спазват стъпките при приготвянето на даден сладкиш, може крайният резултат да е пълен провал.

После идва декорацията, която превръща като с вълшебна пръчка продукта от захар в сладко изкушение. Това вече е истинско изкуство. Умение, с което показваш каква е твоята идея като същевременно се стремиш крайния продукт не само да се хареса на хората, но и да те усъвършенства самия теб.

Обичам това, с което се занимавам. Затова във всеки мой продукт добавям и частичка любов. Това е моята тайна съставка.

Непрекъснато се стремя да научавам нови техники, да пробвам нови материали, а това ме мотивира да продължавам напред с още по-голям ентусиазъм.


Maat: Какво те вдъхновява да създаваш?


Стела: Вдъхновявам се да създавам от мисълта за крайния резултат. Убедена съм, че онова, което кара хората да търсят даден продукт не е, че няма друг такъв или подобен, а любовта и страстта, с която е създаден. Те всъщност търсят твореца чрез създаденото от него. Всеки мой продукт изразява и отразява истинската ми същност. Затова не трябва да разочаровам клиентите си. Стремя се да бъда все по-добра. Това се постига с много упоритост, труд, натрупване на допълнителни знания, умения и не на последно място талант.

Опитвам се да се уча от най-добрите. В социалните мрежи следя водещи сладкари на световно ниво и много любители на сладкото изкуство. Възхищавам се от техните възможности и тяхната отдаденост към професията. Най-хубавото нещо е да съумееш да превърнеш хобито си в професия.

Maat: Какви емоции преминават през теб, докато твориш?


Стела: В моментите, в които приготвям близалки или някаква друга вкусотия съм като в безтегловност. Стрелките на часовника спират и преминавам в друго измерение.

Времето не съществува, не съм гладна, не съм жадна, не искам да има хора около мен ☺

Искам да сме само аз и това, с което се занимавам в момента, за да постигна точно онова, което е в ума ми като идея до най-малкият детайл. Харесвам предизвикателствата по новите проекти. Това са вълнуващи и напрегнати моменти, защото не винаги се получава точно както го искам. Но получи ли се, няма по-щастлив човек от мен ☺


Maat: Кой цвят използваш най-често в творенията си и защо?


Стела: В моята цветна вълшебна страна на сладкишите CANDY LAND няма забранени цветове. Използвам всички цветове. Всеки цвят носи своя собствена магия и щом съществува в природата, значи е важно да присъства, за да е по-завършена творбата!!


Maat: Какво те мотивира да развиваш CANDY LAND? Какви са целите ти?


Стела: Аз съм CANDY LAND. Аз усъвършенствам себе си, уменията си, фантазията си, а това се отразява на CANDY LAND

Целта ми е да превърна моето хоби и любов към това, което създавам в професия и единствен начин за бъдещо развитие и финансов просперитет. Искам цялото си време да отдам на сладкарството, а не само преди и след работата по необходимост! Искам да превърна потенциала си във възможност за нова кариера и знам, убедена съм, че ще го направя!

Maat: За кого е CANDY LAND?


Стела: CANDY LAND е на първо място за хората, които харесват създадените от мен вкусни изкушения. Всеки е добре дошъл в страната на сладкишите☺

На второ място е за мен и за семейството ми, защото моите творения ме правят щастлива. Когато един човек е щастлив, всички около него са щастливи. Истински съм благодарна на семейството си за подкрепата, защото понякога пренебрегвам любимите си хора (за което се извинявам, мили мои). Всичко, което правя, го правя с мисъл за тях и бъдещето ни. Надявам се, след време прекрасната ми дъщеричка да прояви интерес и да поеме щафетата от мен.

CANDY LAND е за всички, които обичат да обичат!


Maat: Кратко послание към читателите на maatinsideyou.сom

Насока или съвет към тях как да бъдат мотивирани и в какво вярваш ти?


Стела: Вярвам, че всеки човек има призвание. Има нещо, в което е най-добър и именно това нещо го прави щастлив и пълноценен. Когато се отдадеш на своето призвание ти си удовлетворен от себе си и по-добър към другите хора. Това е огромен вътрешен заряд, който ти дава сили да не се предаваш колкото и труден да е пътят, да търсиш нови предизвикателства, с което границите на собствените ти възможности постепенно да избледняват, а ти самият си готов за нови знания и умения, след които неизбежно идват и новите постижения!

Запомнете, че когато следвате своето призвание, неизбежно е съвършенството и късметът да последват вас. Навсякъде ще виждате не пречки, а само възможности и проблемите ще се превърнат в успехи!

телефон за поръчки: 0884029797


0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Commentaires


bottom of page