top of page

Все повече музиканти предлагат собствена музика и успяват: Роберто Николов е артистът, който ни взриви и показа на всеки от нас колко важно е да не се отказваш от мечтите си

Роби е победителят в категория БГ Дебют в Годишните музикални награди 2024 на БГ Радио.

Роби е познат на музикалната ни сцена от години, но тази година получи своето отличие в категория БГ Дебют в Годишните музикални награди 2024 на БГ Радио.


Едно момче започнало своите стъпки от малкият град Монтана, набра скорост и с позитивността си и неспирната борба да стигне с любовта си до всички нас, той успя!

Само преди няколко години Роби беше на гости на Маат и сподели своето послание в поредицата "Ти можеш всичко":

Вярвам, че в България има много яки и талантливи хора.

Бих посъветвал всеки един от тях да не се притеснява от хорското мнение, а да бъде себе си. Да твори, да показва нещата си на света и да има търпение.

Нещата ще се случат, когато му дойде времето ☺Роби определено е от хората, които се развиват. Вдъхновителите на нашето "ново" време. От създаването на идеята в мислите му, през желанието една мечта да стане реалност и преминаването през всичките условия за нейното сбъдване. От собственото студио до пристигането на създадения текст и музика до спирката при хората, та чак до днес, когато той е един от най-разпознаваемите артисти у нас.


Това момче е едно огромно вдъхновение. Припомни ни, че макар понякога да ни се струва, че не сме достатъчно добри или нетърпеливи в мечтите си, винаги има начин. Тайната е да не се отказваш.Маат пожелава на Роби цялото вдъхновение и смирение, за да постигне своите цели и реализира мечтите си. Защото просто той го заслужава. Той е гордост за всички нас от северозапада и цяла България.

Скоро с радост ще го очакваме на www.maatinsideyou.com, за да ни разкаже още повече за музиката и неговите вдъхновия.


Ако сте любопитни да прочетете нашето предишно интервю за поредицата "Ти можеш всичко" вижте материалът тук: Роби Николов -"Нещата ще се случат, когато му дойде времето" (maatinsideyou.com)


Ако искаш да видиш и чуеш повече за Роби

кликни тук👇0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page